Over ons

Wij werken samen met:
partners

Vakantie-Verzekering.nl

Bij Vakantie-Verzekering.nl maakt u gemakkelijk een vergelijking voor uw reisverzekering. U kunt niet alleen de premies zien, maar ook de voorwaarden van de verzekeraars inhoudelijk bekijken en vergelijken. Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen met onze specialisten indien u twijfelt over de juiste keus.

Vakantie-Verzekering.nl is een onderdeel van het Nederlands Verzekering Centrum. Hierdoor beschikken wij over samenwerkingen met een groot aantal verzekeraars met uitstekende voorwaarden. Denk hierbij onder meer aan: Allianz, ASR, Nationale Nederlanden, Aegon en Unigarant.

Meer informatie treft u aan in onze Dienstenwijzer.

Een doorlopende reisverzekering aanvragen

1
Vul uw gegevens in

Vul enkele gegevens in en kies welke rubrieken u minimaal wilt meeverzekeren op uw doorlopende reisverzekering.

2
Bekijk uw resultaten

U ziet de reisverzekeringen die minimaal aan uw wensen voldoen. De verzekeringen zijn voor u reeds gesorteerd op premie.

3
Maak uw keuze

Nadat u gekozen heeft welke verzekering het beste bij u past kunt u direct online de reisverzekering aanvragen.

verzekeringsepexperts

Liever telefonisch advies over de juiste reisverzekering?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn thuis in de verschillen tussen de diverse reisverzekeraars. Hierdoor weten wij snel welk product het beste past bij uw wensen. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen of u wel de juiste keus maakt? Neem gerust contact op met onze klantenservice zodat wij het samen met u kunnen doornemen.

070-7400070