Ik ga zakelijk op reis, kan ik dat verzekeren?

Wij werken samen met:
partners

Ik ga zakelijk op reis, kan ik dat verzekeren?

Het is absoluut mogelijk om uw zakelijke reizen af te dekken met een zakenreisverzekering. Ook de zakelijke reiziger die meer dan eens per jaar op reis gaat kan het beste een doorlopende reisverzekering afsluiten. De opzet van deze verzekeringen is vrijwel gelijk aan de particuliere reisverzekering, met uiteraard het grote verschil dat het om zakelijke reizen moet gaan. Wel is het mogelijk om ook privé reizen af te dekken op dezelfde verzekering voor uzelf en eventueel uw gezin. Voor meer informatie over de zakelijke reisverzekering kunt u terecht bij de productinformatie.

Mocht uw bedrijf voor meerdere mensen een zakelijke reisverzekering willen afsluiten dan kan dit het beste via een collectieve zakelijke reisverzekering.

Een doorlopende reisverzekering aanvragen

1
Vul uw gegevens in

Vul enkele gegevens in en kies welke rubrieken u minimaal wilt meeverzekeren op uw doorlopende reisverzekering.

2
Bekijk uw resultaten

U ziet de reisverzekeringen die minimaal aan uw wensen voldoen. De verzekeringen zijn voor u reeds gesorteerd op premie.

3
Maak uw keuze

Nadat u gekozen heeft welke verzekering het beste bij u past kunt u direct online de reisverzekering aanvragen.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070