Wat is het verschil tussen annulering en garantie annulering?

Wij werken samen met:
partners

Wat is het verschil tussen annulering en garantie annulering?

Veel reisverzekeraars bieden naast een normale doorlopende annuleringsverzekering een uitgebreidere annuleringsdekking aan. Dit wordt dan vaak de garantie annulering genoemd.

Bij een standaard annuleringsverzekering krijgt u, indien er volgens de polisvoorwaarden een geldige reden is, een vergoeding voor de gemaakte kosten van annulering of afbreken van de vakantie. Daarnaast is er een vergoeding voor niet gebruikte vakantiedagen. Hoeveel er wordt vergoed is wisselend per verzekeraar en kan worden teruggelezen in de voorwaarden.

Het verschil tussen de normale annuleringsverzekering en de garantie annuleringsverzekering zit in de wel gebruikte vakantiedagen. Bij de garantie annulering krijgt u ook een vergoeding voor de vakantiedagen die u al heeft gehad.

De Europeesche Verzekeringen gaat nog een stap verder met de AllRisk annulering. Bij dit product is het niet de verzekeraar die volledig kiest wat een goede reden is om de vakantie af te breken, maar kiest u dat ook zelf. Wel is er dan een eigen risico van toepassing. Hoe het precies werkt valt te lezen in de voorwaarden of kunnen onze medewerkers u uitleggen.

Een doorlopende reisverzekering aanvragen

1
Vul uw gegevens in

Vul enkele gegevens in en kies welke rubrieken u minimaal wilt meeverzekeren op uw doorlopende reisverzekering.

2
Bekijk uw resultaten

U ziet de reisverzekeringen die minimaal aan uw wensen voldoen. De verzekeringen zijn voor u reeds gesorteerd op premie.

3
Maak uw keuze

Nadat u gekozen heeft welke verzekering het beste bij u past kunt u direct online de reisverzekering aanvragen.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070